kacper45 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Witam, wczoraj wyniku omdlenia (na nic nie choruje, na nic sie nie lecze), podczas upadku złamałem sobie kość nosa z przestawieniem, do tego mam zalożone 4 szwy na łuku brwiowym i 2 na nosie, w srode mam miec repozycje nosa w szpitalu, nie wiem czy bede przebywal w nim wiecej niz jeden dzien.Mam ubezpieczenie NNW standard w PTU, Czy i jakie odszkodowanie mi się należy (procentowo)? w 2004 mialem podobny przypadek z nosem - zlamanie kosci bylo w innym miejscu nosa, tez byl przestawiony, bez obrazen zewnetrznych - otrzymalem 10% z Cigna Stu, byl zabieg i od piatku do poniedzialku przebywalem w szpitalu... Czy nalezy mi sie rowniez odszkodowanie z innego ubezpieczenia Medica w Ergo Hestia, za niezdolnosc do pracy - zwolnienie L4, oraz zabiegi szpitalne, Prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blender Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 musisz udać się na komisję lekarską gdzie ocenią Twój uszczerbek i przyznają odszkodowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts