ciekawa Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Mój samochód mitsubishi colt z 1990 r. uległ wypadkowi. Pan z MTU przyjechał na oględziny samochodu i stwierdził szkodę całkowitą. Ile dostanę odszkodowania i czy opłaca mi się wymieniać częsci w samochodzie jesli chodzi tutaj o belkę, drzwi, lusterko, cały bok i zderzak! Prosze o pomoc. Mam szukać części czy też gdzies próbować ten samochód sprzedać?? Ile bede czekać na odszkodowanie?? Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fundao Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 najlepiej poproś najpierw o wycenę szkody całkowitej - wtedy bedziesz wiedziała za ile możesz sprzedac samochódproponuję już teraz wystawić auto na sprzedaż np na allegro - bedzie dokumentacja ofert zakupujak bedziesz miała wycenę z MTU to się odezwij - coś poradzimy ale naprawiac chyba nie warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts