M55 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Miałam wypadek samochodowy( ofiara wypadku) .... lekarze stwierdzili skręceie kręgosłupa szyjnego. siedziałam w domu na L4 dwa miesiące...chodziłam 1,5 miesiąca w kołnierzu strasznie mnie wszystko bolało nawet nie umiałam się schylić aby czegoś podnieśc z podłogi. gdy starałam się o odszkodowanie to dano mi tylko 2% uszczerbku na zdrowiu dostałam zaledwie 160 zł. dlaczego? przeciarz tyle się na cierpiałam a oni to uznali za nic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 z ubezpieczenia OC sprawcy dostałaś taką sumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitra Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jeżeli to było odszkodowanie z NW to sumy z NW są z reguły niewielkie, wynika to z tego, że sumy ubezpieczenia są małe i wynoszą zazwyczaj kilka tysięy. Proponuje postarać się o odszkodowanie z OC sprawcy, tam Suma ubezpieczenia jest dużo większa i wynosi 1,5 mln euro tak więc uszczerbek w wysokości 2% będzie wyceniony znacznie wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi