marcin b Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 mam połamaną szczęke w trzech miejscach.wstawione dwie blachy tytanowe i unieruchomione zęby na 4 tygodnie.czy ktoś mniej więcej może orientuje sie ile powinni wypłacic?składka moja to 55zł miesięcznie,był też 8 dniowy pobyt w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin b Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 policja nie była powiadomiona,normalnie wróciłem do domu...ale po przebudzeniu ból był taki że pojechałem do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin b Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ktoś kto zna się na tym odpisze mi czy nie?ubezpieczenie jest pracownicze typ P Plus.a pozatym jestem na rencie zdrowotnej czy z zus coś mi sie też należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodhaven Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mam podobną sytuację ,też jestem po pobiciu ..... z tym że moje pobicie było zgłoszone na policję i sprawcy są wiadomi. Wczoraj w PZU dowiedziałam się ,że powinni rozpatrywać wypłatę świadczeń dopiero po wydaniu wyroku na sprawców bo musi być ewidentnie stwierdzone ,że to nie była bójka( czyli domniemanie że ja też się biłam a faktycznie ,że to mnie pobito). Wcześniejsza wypłata świadczeń jest możliwa co PZU uzależnia od wydania przez policję opisu zdarzenia gdzie będzie czarno na białym ,ze to mnie pobito .Zatem jeśli nie zgłaszałeś swojego pobicia na policję ....możesz mieć kłopot z uzyskaniem odszkodowania.Ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin b Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi