Nocny_Motyl Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem. Kilka miesięcy temu miałam mały wypadek. Skręciłam kostkę przy wysiadaniu z autobusu. Nogę miałam w gipsie 3 tygodnie. Do dziś mnie boli. Właśnie dostałam list z PZU iż odszkodowanie mi się nie należy gdyż nie doznałam trwałego uszczerbku na zdrowiu. Jak to możliwe? Czy powinnam się odwoływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edwardo Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie jest to zbyt rozległe obrażenie więc wato przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek07 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 edwardo wrote:Nie jest to zbyt rozległe obrażenie więc wato przemyśleć.a dlaczego nie może sie odwołać?co znaczy niezbyt rozległe obrażenie ?przecież może to odczuc na starość przy zmianie pogody, nie można przeciez wykluczyć z enie było jakiegoś pęknięcia gdyz przy samemu skręceniu kostki to raczej dają opaski uciskowe a nie gips.MOJA RADA ODWOŁA SIE OD DECYZJI. PRZECIEZ NIC NIE TRACISZ OPRÓCZ PAPIERKA KTÓRY NAPISZESZ RAZY DWA ŻEBY POTWIERDZIĆ ODBIÓR.PAMIĘTAJ UBEZPIECZYCIEL MA MUSI do 30 DNI DAC ODPOWIEDŹ LUB W PRZYPADKU KONIECZNOŚCI POWOŁANIA PONOWNEJ KOMISJI ZEBRANIA DODATKOWYCH DOKUMENTÓW MUSI CIĘ POWIADOMIĆ W TERMINIE 14DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi