Nocny_Motyl Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 Witam. Mam problem. Kilka miesięcy temu miałam mały wypadek. Skręciłam kostkę przy wysiadaniu z autobusu. Nogę miałam w gipsie 3 tygodnie. Do dziś mnie boli. Właśnie dostałam list z PZU iż odszkodowanie mi się nie należy gdyż nie doznałam trwałego uszczerbku na zdrowiu. Jak to możliwe? Czy powinnam się odwoływać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwardo Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Nie jest to zbyt rozległe obrażenie więc wato przemyśleć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek07 Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 edwardo wrote:Nie jest to zbyt rozległe obrażenie więc wato przemyśleć.a dlaczego nie może sie odwołać?co znaczy niezbyt rozległe obrażenie ?przecież może to odczuc na starość przy zmianie pogody, nie można przeciez wykluczyć z enie było jakiegoś pęknięcia gdyz przy samemu skręceniu kostki to raczej dają opaski uciskowe a nie gips.MOJA RADA ODWOŁA SIE OD DECYZJI. PRZECIEZ NIC NIE TRACISZ OPRÓCZ PAPIERKA KTÓRY NAPISZESZ RAZY DWA ŻEBY POTWIERDZIĆ ODBIÓR.PAMIĘTAJ UBEZPIECZYCIEL MA MUSI do 30 DNI DAC ODPOWIEDŹ LUB W PRZYPADKU KONIECZNOŚCI POWOŁANIA PONOWNEJ KOMISJI ZEBRANIA DODATKOWYCH DOKUMENTÓW MUSI CIĘ POWIADOMIĆ W TERMINIE 14DNI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now