Jump to content
Forum Odszkodowania

Zapłata za szkode w LINK4 POMOCY!!!

Recommended Posts

Witam wszystkich mam dość nietypowe pytanie ponieważ około roku temu miałem wypadek. W czasie tego zdarzenia byłem pod wpływem alkocholu. Dzięki bogu nikomu nic się nie stało ale...

Samochód zarejstrowany i ubezpieczony był na Panią X z ubezpieczenia OC tego auta zostało ściągnięte pieniądze za wyżądzone szkody: naprawa samochodu poszkodowanego, cholowanie, koszty sądowe. jednak kilka dni temu dostałem wezwanie do zapłaty owych kosztów dla ubezpieczyciela.

Dlaczego??? czy to jest zgodne z prawem??? gdzie te pieniądze pójdą, do Pani X z ktorej polisy zostało to zabrane?? Czy do ubezpieczyciela?? Jeśli do ubezpieczyciela to w takim razie czemu zostało to zapłacone dwukrotnie??

Przecież Pani X straciła jakiś procent zniżek.

Proszę o pomoc i dziękuje z góry.

Wszystko jest zgodne z prawem - teraz musisz zwróci cale wypłacone odszkodowanie. Możesz tylko poprosić o rozłożenie na raty... za swoje błedy trzeba płacić.

dzięki

w sumie nie chodzi mi juz o te pieniądze ale bardziej interesuje mnie na poczet czego te pieniążki idą, czy to wróci do Pani X z której to polisy wypłacono to odszkodowanie dla poszkodowanego??

Czy jest taka możliwość żeby Pani X odzyskała te pieniądze jeśli ja je zapłace??

Przecież ona straciła zniżki i pieniądze z polisy czy jej to zwrócą??

Nie wiem czemu wogole zalozyles ten watek. Czlowieku byles pijany, brales udzial w wypadku i Ty jeszcze sie pytasz co bedzie z tymi pieniedzmi. Za kolko trzeba bylo nie siadac. wczesniej pomyslec.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...