Dedal44 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Z powodu gołoledzi doszło do zatarasowania drogi. Gdy zatrzymałem się ,samochódzsunął się na zahamowanych kołach do tyłu i wpadł do głębokiego rowu ,rozbijając tył.Sytuacja została zgłoszona na policję i do wójta. Poinformowano mnie , iż wystarczyzwykłe zgłoszenie szkody do gminy.Dziś uzyskałem odpowiedź , iż wniosek mój został oddalony , gdyż nie mam oficjalnego protokołu policji. Czy taki protokół jest konieczny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fundao Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 Jeżeli było to zgłoszone na Policję to powinni mieć notatki z interwencji i na tej podstawie moga sporzadzic notatkę. Ale jeżeli masz jakiegoś swiadka to niech opisze sytuację i wyślij wezwanie do zzapłaty a potem przedsądowe wezwanie - wystraszą się i zmiękną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts