daras2484 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 wyjezdzajac z parkingu z lewej strony wjechał we mnie inny pojazd ,wjezdzajac na paking jest znak informujacy ze na parkingu obowiazuje do 20 km na godz i ze obowiazuje ruch jak na skrzyzowaniach czyli tzw zasada prawej reki.Facet nic mi nie podpisywał i roztsliamy sie bez niczego bo pod słonce nie było nic widac ale w domu dostrzegłem ze sa małe zarysowania z małym wgnieceniem niby nic wielkiego ale chciałbym to jakos naprawic .Mam tylko rejestracje faceta i nic wiecej jak z nim sie skontaktowac oczywiscie posiadam dwóch swiadków zdarzenia co robi czy da sie to jakos naprawic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Może się zdarzyć,że tamten kierowca poprostu nie przyzna się, że brał udział w tym zdarzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mousdell Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jeśli nie masz żadnych innych namiarów na sprawcę stłuczki (oprócz nr rej.), to nie jest to najlepsza sytuacja. Nawet jeśli go znajdziesz i powiesz, że jednak powstały jakieś uszkodzenia, to on może stwierdzić, że powstały w wyniku innej sytuacji (bo po stłuczce nie było widocznych śladów) i może chcesz go naciągnąć (hipotetyczny gorszy przebieg wydarzeń), a on jest mądry i nie będzie płacił za to ze swojego oc. Wydaje mi się, że jedyne na co możesz liczyć to uczciwość sprawcy, pzdrranking kredytów porownywarka kredytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi