rafaldrift Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. W Maju 2008 roku mialem wypadek na rowerze.. zlamalem kosc piszczelowa i strzalkowa, w szpitalu nastawili mi kosci i wlozyli w gips. Nastepnego dnia musialem miec operacje poniewaz bez operacji niemogli mi zlozyc tej nogi.. Zabieg trwal kilka godzin i wsadzili mi 6 srob zlaczone "plytka prostokatna" ( nie wiem dokladnie jak to nazwac ) . I zalozyli 10 szwow.. Po 3 dniach wypisali mnie ze szpitala.. Oczywiscie chodzilem na kontrole i wizyty ok 4 miesiecy o kulach.. We wrzesniu mialem 2 zabieg ktory polegal na wyciagnieciu srob poniewaz ortopeda stwierdzil ze sie zrosly kosci.. i tak sie stalo ,w szpitalu bylem tez 3dni.. Ortopeda powiedzial ze moge juz odstawic kule.. Wiec powoli odstawilem kule..Ktoregos dnia poszedlem do szkoly jeszcze o pomoc kul i nagle uslyszalem jakby strzal w kosci noga zaczela mnie bolec.. pojechalem do szpitala i stweirdzili ze kosc piszczelowa znow sie zlamala. Nastawili mi ja i wsadzili w gips na okres 2 miesiecy.. Pozniej znow chodizlem o kulach przez 3 miesiace. Kosc sie zrosla w styczniu i moglem juz odstawic kule.. Teraz juz dobrze sie czuje i chodze bez pomocy kul.. jeszcze nie mam zakonczenia leczenia, i musze pojsc kilka razy na rehabilitacje. Moje pytanie jest takie : Ile moge dostac za takie zlamanie/zlamania ? Jestem ubezpieczony w WARCIE.. Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatkaK Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 trudno określić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Trudno bez wglądu do dokumentacji określić jaką otrzymasz kwotę odszkodowania. Prawdopodobnie Warta powoła komisję lekarską, na której zostanie oceniony przez lekarza orzecznika procent uszczerbku na zdrowiu i na tej podstawie przyznane odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaldrift Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Aha a niewiecie ile moglbym tak mniej wiecej dostac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi