ola1 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ile zus może dać za poarzenie Istopnia stopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mousdell Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 oparzenia I stopnie nie są uszczerbkiem na zdrowiu i nie powodują trwałych zmian, a poza tym ubezpieczenie w zus, nie jest wypłacane jak NNW, żeby otrzymać odszkodowanie musiałabyś mieć takie ubezpieczenie (ale i tak oparzenia I stopnia nie uprawnia do odszkodowania) sunrise festival erazmus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebro79 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 witam mialem wypadek w pracy przypalilem sobie oko elektroda jestem juz 20 dni na zwolnieniu i dalej bede poniewaz oko sie nie zagoilo na oku robia mi sie zmiany skurne po oparzeniu bede mial dziure czy nalezy mi sie odszkodowanie i miej wiecej ie moge za o dostac prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi