bidulka Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam , mam problem co w przypadku gdy orzecznik ZUS odmawia świadczenia w związku z wypadkiem a leczenie nie jest zakończone - kiedy o uszczerbek wystąpić? Druk N-9 był złozony wraz z wnioskiem o świadczenia rehabilitacyjne- swiadczenie przyznane na 10 m-cy ale nie w zwiazku z wypadkiem. Leczenia powypadkowe trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidulka Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 czy nikt nie spotkał się z takim przypadkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Nie bardzo rozumiem o co chodzi. Jakiego swiadczenia Ci odmówiono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidulka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 odmówiono świadczenia reh. w zwiazku z wypadkiem - mam świadczenie ze stanu ogólnego. Czy w zwiazku z tym powinnam już wystąpić o uszzcerbek ?. Leczenie trwa w zwiazku z wypadkiem ale decyzja orzeczmnika jest inna . co w takim przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 bidulka wrote: witam , mam problem co w przypadku gdy orzecznik ZUS odmawia świadczenia w związku z wypadkiem a leczenie nie jest zakończone - kiedy o uszczerbek wystąpić? Druk N-9 był złozony wraz z wnioskiem o świadczenia rehabilitacyjne- swiadczenie przyznane na 10 m-cy ale nie w zwiazku z wypadkiem. Leczenia powypadkowe trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi