krzysiekg15 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mam pytanie, jestem ubezpieczony w szkole i chciałbym się dowiedzieć czy należy mi się odszkodowanie za skręcony nadgarstek i zwichnięty(naciągnięty?) palec, kiedy to nie zdażyło się na terenie szkoły tylko na boisku podczas treningu, miałem przez 2 tyg. ręke w szynie . Jeśli tak to na jaką kwotę mogę liczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Proponuje zapoznać się z OWU (ogólnymi warunkami ubezpieczenia). Jeśli ubezpieczenie chroni także przed wypadkami powstałymi poza terenem szkoły wówczas staraj się o odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 kwota odszkodowania w NNW to procentowy uszczerbek na zdrowiu orzekany przez lekarza (zaocznie lub na komisję wzywają) mnożony przez Sumę Ubezpieczenia.na oko ze 2-4% uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi