ewa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Podczas koncertu muzycznego zostałem popchnięty upadłem na kamień, zdarłem sobie twarz, i złamałem trzy zęby.Czy należy mi się jakieś odszkodowanie, nie wiem od kogo - organizatorów, albo ze szkoły, czy też to moja wina że poszedłem na koncert ulubionego zespołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Możesz zgłosić ten fakt organizatorowi jeśli uważasz że nie zapewnił dostatecznego bezpieczeństwa na koncercie, dobrze byłoby gdybyś miał niezależnych świadków a na miejscu przyjechała policja lub pogotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa2 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sęk w tym, że pchnięto mnie przypadkiem, nie mam nic do organizatora, pogotowia nie wzywałem, bo nie było zagrożenia życia, nie wiem czy szkolne ubezpieczenie obejmuje taki wypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi