landrynek4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 witam miałem wypadek 3 tygodnie temu nie z mojej winy auto do kasacji. Ponieważ auto służyło mi do zarobku chcialem sie dowiedziec jak mam sprecyzowac pismo do ubezpieczyciela aby zostalo mi zwrocone rowniez tzw postojowe oraz inne koszta zwiazane z rejestr nowego sam ,licencja itp. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatkaK Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Precyzując roszczenie co do wysokości odszkodowania, powinieneś wymienić wszystkie niezbędne zabiegi , których będziesz musiał dokonać, a których nie byłoby gdyby nie wypadek. Przedstaw jakie będą koszty zarejestrowania nowego samochodu, uzyskania licencji itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
landrynek4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 a może wiesz jak to napisać żeby nie zaniżyli faktycznych strat albo gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi