fiestunia Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Posiadam forda fieste z 1994 . zarejestrowany w styczniu 1995r. dzis odwiedzil mnie pan rzeczoznawca , który orzekł całkowitą szkode mojego samochodu . DZiewczyna wjechała na mnie jak stałam na czerwonym świetle...prawdę mówią to ona wyhamowała sobie na mnie:(ubezpieczenie sprawcy jest w PZU. Moje szkody to : zderzak, bagaznik sie nie otwiera, drzwi tylnie prawe opadły ze wzgledu na przesuniętą podłożnicę, światło stopu jest pęknięte. Samochód miał jeszcze stare nie związane z kolizją potłuczenia ( drobne) na masce - były tez sfotografowane przez pana.... Jak myślicie moja fiestunia idzie juz tylko na złom.... jak to moze być rozpatrzone przez PZU w kosztorysie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharlej Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Najprawdopodobniej ubezpieczyciel uzna te potłuczenia drobne z przodu za niezwiązane z tą kolizją. Jeśli orzekli szkodę całkowitą to zostanie wypłacone odszkodowanie jako różnica wartości rynkowej samochodu sprzed wypadkiem a wartością wraku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts