Krzywy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam. Chciałbym się dowiedzieć ile % odszkodowania mogę dostać za skręcony nadgarstek. Wypadek zdarzył się w szkole i posiadam już wszystkie potrzebne do tego papiery, lecz chce wiedzieć na zapas czy aby nie jest to jakiś przekręt. Ubezpieczony jestem na 7000zł z PZU. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 za prawy od 5 - 10%, natomiast lewy lewy 3 - 8% uszczerbku, ale jaka to będzie kwota odszkodowania to nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzywy Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Hmm nie spodziewałem się tak wysokiego oprocentowania za lewy nadgarstek. Mam jeszcze pytanie czy sposób w który to zrobiłem wpływa na oprocentowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Nie. Znaczenie ma stopień ograniczenia ruchomości nadgarstka i funkcji palców oraz rozmiar dolegliwości bólowych. Wymienione czynniki wpływają na rozmiar stwierdzonego trwałego uszczerbku na zdrowiu przy urazie nadgarstka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi