nikola170 Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Byłam w szpitalu 2 dni, ponieważ bardzo bolała mnie głowa. W piątek wyszłam na przepustke do czwartku. Jestem uczennicą 1 klasy gimnazjum. Czy należy mi się odzkodowanie? Jak tak to w jakiej wysokości??Bardzo prosze o odpowiedź.Z poważaniem Nikola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Dlaczego bolała Cię głowa, doznałaś jakiegoś urazu? Jeśli odczuwasz bóle głowy nie spowodowane żadnym wypadkiem, nie było konkretnego zajścia trudno raczej ubiegać się o odszkodowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola170 Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 Poprostu obudziłam się rano z okropnym bulem głowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 nie ma w tej sytuacji realnej możliwości by starać się o odszkodowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts