Beton Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Witam. Otóż w sytczniu doszło do bocznego zwichnięcia rzepki. Do zdarzenia doszło na schodach które były nieodśnieżone a pod nimi był lód. Tak sie feralnie skończyło że upadłem i zwichnąłem rzepkę. Miałem 3 tygodnie gipsu i 3 tygodnie stabilizatora. Była robiona punkcja, ponieważ wytworzył się krwiak. Miałem przepisaną rehabilitację ( 10 zabiegów ) a byłem może na 5. I tutaj moje pytanie. Czy dostanę odszkodowanie czy nie, czy muszę dokończyć tą rehabilitację ? Bo słyszałem że po skończonej rehabilitacji dopiero można sie ubiegac o odszkodowanie a ja jej nie skończyłem oraz po rehabilitacji dostaje sie kwitek o skończeniu leczenia. Jak zostanę wezwany na komisje to czy sie przyczepia do tego że nie ma tego w papierach. Aha i jeszcze jedno. W kartach zdrowia itp. nie mam nic o punkcji, gipsie nic. Tylko że było zwichniecie, robiony rentgen i nic nie wykryto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugeniusz Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Dokumentacja jest niezbędna do skutecznego dochodzenia odszkodowania. Koniecznym jest by udowodnić czyjąś winę i przedstawić w pełni obrażenia jakich doznaliśmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts