anyyya Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 ponad miesiac temu złamałam tj w temacie idac po nierownym chodniku kilka razy mialam juz skrecona ta noge, ale nigdy nie staralam sie o odszkodowanie w tym przypadku mialam zalozony gips na niecaly miesiac, dzisiaj zlozylam wniosek o odszkodowanie, czy jest jakas szansa na jego przyznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiuM Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Do kogo skierowałaś wniosek o odszkodowanie? Napisz prosze kiedy to się wydarzyło, czy była wzywana karetka pogotowia, czy byli świadkowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anyyya Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Narazie do PZU (tam jestem ubezpieczona z uczelni ale tata mnie tez gdzies ubezpieczyl ale nie wiem gdzie, podjerzewam comercial union-narazie jednak nie zlozylam wniosku) stalo sie to 19 kwietnia, swiadkiem byl kolega, karetka nie zostala wezwana, wrocilam do domu z mysla ze zapewne znowu skrecilam ale wieczorem postanowilam jednak pojechac do szpitala zrobic przeswietlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi