anyyya Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 ponad miesiac temu złamałam tj w temacie idac po nierownym chodniku kilka razy mialam juz skrecona ta noge, ale nigdy nie staralam sie o odszkodowanie w tym przypadku mialam zalozony gips na niecaly miesiac, dzisiaj zlozylam wniosek o odszkodowanie, czy jest jakas szansa na jego przyznanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiuM Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Do kogo skierowałaś wniosek o odszkodowanie? Napisz prosze kiedy to się wydarzyło, czy była wzywana karetka pogotowia, czy byli świadkowie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anyyya Posted May 27, 2009 Author Share Posted May 27, 2009 Narazie do PZU (tam jestem ubezpieczona z uczelni ale tata mnie tez gdzies ubezpieczyl ale nie wiem gdzie, podjerzewam comercial union-narazie jednak nie zlozylam wniosku) stalo sie to 19 kwietnia, swiadkiem byl kolega, karetka nie zostala wezwana, wrocilam do domu z mysla ze zapewne znowu skrecilam ale wieczorem postanowilam jednak pojechac do szpitala zrobic przeswietlenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts