iras231 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 witammam pytanie uległem wypadkowi samochodowemu w wyniku czego doznałem skecenia kregosłupa i złamania reki. reka operowana szesc srób oraz zespolenie na płyte. płytka do wyciągnięcia za rok. dostałem z firmy zadośćuczynienie w kwocie 13tyś zł. czy to jest kwota adekwatna czy powinna być wyższa. prosze o odpowieć jeżeli ktoś się orientuje w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharlej Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ile procent uszczerbku na zdrowiu miałeś przyznane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iras231 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 jak byłem na komisji z pzu z zakładu pracy to przyznali mi 17%, osiem za kręgosłup a 9 za rękę. natomiast firma która wypłaca pieniążki z oc kierowcy przyznała mi 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi