turbokalin Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam, zostałem potrącony przez samochód ja jechałem tak ja załączonym zdjęciu zjechałem z chodnika i dalej samochod skręcał w lewą i mnie potrącił czy mogę ten fakt zgłosić gdzieś? Czyja była wina? Proszę o odpowiedź. img195.imageshack.us/my.php?image=kraksan.jpg przed img w adresie prosze wpisac www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofJ Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Rozumiem że nie wzywaleś policji, a spisane zostało oświadczenie, ktos to widzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magas07 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 WitamJesli na miejscu zdarzenia odniósł Pan obrażenia i była wezwana karetka pogotowia, to sł€zby medyczne po udzieleniu pomocy medycznej informują Policję. Jeśli lekarz w szpitalnym Oddz. Ratunkowym lub Izbie Przyjęć udzielał Panu pomocy to musial zapytać w jakich okolicznościach powstał uraz. Takie zdarzenia powinny być zglaszabne funkcjonariuszom Policji. Ubezpieczyciel będzie pytał czy Policja zakonczyla sprawę i kogo uznano winnym.Ponadto nie wiadomo jakie rokowania zdrowotne mogą być na przyszłośc po takich zdarzeniach z udziałem innego pojazdu silnikowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi