turbokalin Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Witam, zostałem potrącony przez samochód ja jechałem tak ja załączonym zdjęciu zjechałem z chodnika i dalej samochod skręcał w lewą i mnie potrącił czy mogę ten fakt zgłosić gdzieś? Czyja była wina? Proszę o odpowiedź. img195.imageshack.us/my.php?image=kraksan.jpg przed img w adresie prosze wpisac www. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysztofJ Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Rozumiem że nie wzywaleś policji, a spisane zostało oświadczenie, ktos to widzial? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magas07 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 WitamJesli na miejscu zdarzenia odniósł Pan obrażenia i była wezwana karetka pogotowia, to sł€zby medyczne po udzieleniu pomocy medycznej informują Policję. Jeśli lekarz w szpitalnym Oddz. Ratunkowym lub Izbie Przyjęć udzielał Panu pomocy to musial zapytać w jakich okolicznościach powstał uraz. Takie zdarzenia powinny być zglaszabne funkcjonariuszom Policji. Ubezpieczyciel będzie pytał czy Policja zakonczyla sprawę i kogo uznano winnym.Ponadto nie wiadomo jakie rokowania zdrowotne mogą być na przyszłośc po takich zdarzeniach z udziałem innego pojazdu silnikowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts