marmaj Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam drodzy forumowicze mam pewne pytanie jak dokonac reklamacji odnosnie odszkodowania z oc6 04 09 tego roku mialem kolizje tzn. pana zamiast wrzucic 1 dal wsteczny i uwalil we mniemam samochod toyote avensis 2002 rok nie byla bita az do owego wypadku.po calym procesie przyznali odszkodowanie w wysokosci 3070zl.po 1 niezgadzam sie z nimi moje obrazenia to zderzak przedni błotnik lewy przód kierunkowskaz chłodnica interccolera dochodzi do tego mechanik lakiernika oni czyli z warty napisali ze wartos runkowa samochodu przed wypadkiem wynosiła 16400i od tej ceny naliczali za czescisam dowiadywałem sie iż sama chlodnica interccolera orginalna kosztuje 3100 nie mowie o resciegdzies znalazlem ze powinni naliczac za czesci orginalne obmnizając o amortyzacjeczy ktos moze pomódz mi w tej sprawiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bochenek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 po prostu idz do serwisu toyoty i masz z glowy. Sa juz tysiace takich postów, wystarczy chwila szukania i odrobina checi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi