marmaj Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 witam drodzy forumowicze mam pewne pytanie jak dokonac reklamacji odnosnie odszkodowania z oc6 04 09 tego roku mialem kolizje tzn. pana zamiast wrzucic 1 dal wsteczny i uwalil we mniemam samochod toyote avensis 2002 rok nie byla bita az do owego wypadku.po calym procesie przyznali odszkodowanie w wysokosci 3070zl.po 1 niezgadzam sie z nimi moje obrazenia to zderzak przedni błotnik lewy przód kierunkowskaz chłodnica interccolera dochodzi do tego mechanik lakiernika oni czyli z warty napisali ze wartos runkowa samochodu przed wypadkiem wynosiła 16400i od tej ceny naliczali za czescisam dowiadywałem sie iż sama chlodnica interccolera orginalna kosztuje 3100 nie mowie o resciegdzies znalazlem ze powinni naliczac za czesci orginalne obmnizając o amortyzacjeczy ktos moze pomódz mi w tej sprawiepozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochenek Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 po prostu idz do serwisu toyoty i masz z glowy. Sa juz tysiace takich postów, wystarczy chwila szukania i odrobina checi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts