rampin Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 witam podczas gdy złamałem nogę (nie w pracy- w domu) nie miałem aktualnych badań lekarskich, czy w związku z tym ubiegająć się o odszkodowanie z tyt. złamanej nogi mogę mieć problemy??czy przy komisji odszkodowawczej będę potrzebować Badań lekarskich z przed złamania??prosze o pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga.c Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Myślę, że z ubezpieczenia NNW możesz ubiegać się o odszkodowanie, gdyby wypadek miał miejsce w pracy a nie miałbyś badań lekarskich, które są wymagane, to wtedy mogły by wystąpić problemy z wyegzekwowaniem odszkodowania. Wydaje mi się, ze komisja ma za zadanie określić w jakim stopniu noga jest uszkodzona, przyjmując, że przed wypadkiem byłeś zdrowy i noga była sprawna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts