ironicpl Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam.Jakiś miesiąc temu miałem wypadek, zasnąłem za kierownica i nieszczęśliwie wpadłem do rowu. Leżałem 3 tygodnie w szpitalu.Problem jest treści % odszkodowania. Rozpoznanie: Wstrząsienie mózgu. Złamanie kości twarzoczaski po stronie lewej. Złamanie trzonu kości łokciowej lewej. Złamanie kości strzałkowej prawej, złamanie szczytu kostki przyśrodkowej goleni lewej, Stłuczenia licznych okolic ciała. Podejrzenie mikrozatorowości płucnej, złamanie kości jarzmowej lewej. Potrzebuje informacji na temat % odszkodowania i przewidywanego zwolnienia L4. Nie wiem także jak długo potrwa gojenie się złamanych kości oraz rehabilitacja. Jeśli ktoś miał podobne złamania proszę o relację. Z góry dziękuje, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 wypadek był z Twojej winy...od kobo chcesz się ubiegać o odszkodowanie?miałeś dodatkowe ubezpieczenie?wypadek był podczas pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironicpl Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 nikt poza mną nie uczestniczył w wypadku, ubezpieczony byłem w pracy, wypadek nie był w pracy. Myślę, że o odszkodowanie mogę się ubiegać z PZU, tzn, towarzystwa w której jestem ubezpieczony w firmie chyba, że się mylę? Warto dodać, że byłem trzeźwy oraz wolny od innych używek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jeżeli masz grupowe odszkodowanie w firmie to oczywiście możesz się starać o odszkodowanie-za pobyt w szpitalu,za uszczerbek na zdrowiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 bawisz mnie nikopali swoja wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi