ironicpl Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Witam.Jakiś miesiąc temu miałem wypadek, zasnąłem za kierownica i nieszczęśliwie wpadłem do rowu. Leżałem 3 tygodnie w szpitalu.Problem jest treści % odszkodowania. Rozpoznanie: Wstrząsienie mózgu. Złamanie kości twarzoczaski po stronie lewej. Złamanie trzonu kości łokciowej lewej. Złamanie kości strzałkowej prawej, złamanie szczytu kostki przyśrodkowej goleni lewej, Stłuczenia licznych okolic ciała. Podejrzenie mikrozatorowości płucnej, złamanie kości jarzmowej lewej. Potrzebuje informacji na temat % odszkodowania i przewidywanego zwolnienia L4. Nie wiem także jak długo potrwa gojenie się złamanych kości oraz rehabilitacja. Jeśli ktoś miał podobne złamania proszę o relację. Z góry dziękuje, Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 wypadek był z Twojej winy...od kobo chcesz się ubiegać o odszkodowanie?miałeś dodatkowe ubezpieczenie?wypadek był podczas pracy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironicpl Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 nikt poza mną nie uczestniczył w wypadku, ubezpieczony byłem w pracy, wypadek nie był w pracy. Myślę, że o odszkodowanie mogę się ubiegać z PZU, tzn, towarzystwa w której jestem ubezpieczony w firmie chyba, że się mylę? Warto dodać, że byłem trzeźwy oraz wolny od innych używek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 jeżeli masz grupowe odszkodowanie w firmie to oczywiście możesz się starać o odszkodowanie-za pobyt w szpitalu,za uszczerbek na zdrowiu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus33 Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 bawisz mnie nikopali swoja wiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now