Jump to content
Forum Odszkodowania

Wypadek komunikacyjnym, liczne złamania...POMOCY!!

ironicpl
 Share

Recommended Posts

Witam.

Jakiś miesiąc temu miałem wypadek, zasnąłem za kierownica i nieszczęśliwie wpadłem do rowu. Leżałem 3 tygodnie w szpitalu.

Problem jest treści % odszkodowania.

Rozpoznanie: Wstrząsienie mózgu. Złamanie kości twarzoczaski po stronie lewej. Złamanie trzonu kości łokciowej lewej. Złamanie kości strzałkowej prawej, złamanie szczytu kostki przyśrodkowej goleni lewej, Stłuczenia licznych okolic ciała. Podejrzenie mikrozatorowości płucnej, złamanie kości jarzmowej lewej.

Potrzebuje informacji na temat % odszkodowania i przewidywanego zwolnienia L4. Nie wiem także jak długo potrwa gojenie się złamanych kości oraz rehabilitacja. Jeśli ktoś miał podobne złamania proszę o relację.

Z góry dziękuje, Pozdrawiam.

wypadek był z Twojej winy...od kobo chcesz się ubiegać o odszkodowanie?miałeś dodatkowe ubezpieczenie?wypadek był podczas pracy?

nikt poza mną nie uczestniczył w wypadku, ubezpieczony byłem w pracy, wypadek nie był w pracy. Myślę, że o odszkodowanie mogę się ubiegać z PZU, tzn, towarzystwa w której jestem ubezpieczony w firmie chyba, że się mylę? Warto dodać, że byłem trzeźwy oraz wolny od innych używek.

jeżeli masz grupowe odszkodowanie w firmie to oczywiście możesz się starać o odszkodowanie-za pobyt w szpitalu,za uszczerbek na zdrowiu...

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...