hondzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam potrzebuję wzoru wniosku do odwolania sie od wyceny rzeczoznawcy ubezpieczyciela. Jakieś przykładowe, abym mógł się nimi poslużyc jako wzur. Chodzi o kolizje drogową nie z mojej winy. A kwota którą mi zaproponowali jest śmieszna. Odwiedzilem dwa serwisy i tam uzyskalem opinie od nich ze u nich koszt tej naprawy będzie wynosil trzykrotność tej ceny która mi dali. i jak to napisac. Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A po co pisać ? Jeżeli naprawa jest ekonomicznie uzasadniona, to można zlecić naprawę bezgotówkową i głowa nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondzior Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja chcę po prostu napisać do nich co oni na ten temat sądzą. I jaka będzie ich odpowiedz na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A no jak ktoś lubi po prostu pisać dla przyjemności to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 hondzior wrote: Witam potrzebuję wzoru wniosku do odwolania sie od wyceny rzeczoznawcy ubezpieczyciela. Jakieś przykładowe, abym mógł się nimi poslużyc jako wzur. Chodzi o kolizje drogową nie z mojej winy. A kwota którą mi zaproponowali jest śmieszna. Odwiedzilem dwa serwisy i tam uzyskalem opinie od nich ze u nich koszt tej naprawy będzie wynosil trzykrotność tej ceny która mi dali. i jak to napisac. Będę wdzięczny. http://www.rzu.gov.pl/serwis-prawny/wzory-pism/Ubezpieczenia_gospodarcze__ubezpieczenia_komunikacyjne__na_zycie__mienia___853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi