Darecka_ Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 17 kwietnia zwichnęłam staw skokowy w kostce.Na samym początku lipca dostałam papier od lekarza ,że zakończyłam leczenie.Dziś udałam się do PZU (dodam ze się uczę i jest to ubezpieczenie ze szkoły) z rozpoznaniem ze szpitala w dniu zgłoszenia wypadku oraz z papierem o zakończeniu leczenia.Pani w PZU powiedziala ze do miesiąca czasu dostane pięniądze a nawet wsześniej przyjdą pocztą. Powiedziała również ,że nie będzie komisji lekarskiej.Chciałam się dowiedzieć jak to możliwe i jak mniej więcej wygląda(jaka kwota) takie odszkodowanie skoro nie mam żadnego kontaktu z komisją orzekającą.Więc jak oni to naliczają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ubezpieczenia w szkole są bardzo niskie-myślę,że za jeden procent dostaniesz góra 150zl.Te szkolne ubezpieczenia raczej nie wzywają na komisję orzekają na podstawie dokumentów przesłanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecka_ Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Za jeden procent = 1oo zł bo się dowiadywałam Ale ciekawi mnie to jak oni są wstanie stwierdzić jaki mam uszczerbek na zdrowiu skoro nie mają żadnego kontaktu ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecka_ Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Skoro nie wdzieli mnie to czy ma znaczenie długość czasu który minął od rozpoczęcia do zakończenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 długość rozpoczęcia i zakończenia czego?moja córka właśnie dzisiaj dostała 1320zl bez komisji z ubezpieczenia szkolnego za skręcone kręgi szyjne.Kasa przyszła a nie wiem jeszcze za jaki uszczerbek to znaczy na ile oszacowali;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi