martoszka8451 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 witam... jestem po wypadku motocyklowym... mam poloamana lewa noge w kosci piszczelowej... zlamanieotwarte w kosci udowej... zlamanie panewki kosci udowej... zlamanie z przemieszczeniem kosci ramiennej... zlamane zebro i jakis tam przyrostek th.. pekniecie oczodolu... i inne pekniecia w glowie.. lezalam miesiac w szpitalu... poza tym mialam krwiaka mozgu ktory sie wchlonol..odme srodczaszkowa i plucno.. wypadek byl 3miesiace temu noge mam zespolona gwozdziem srodczpikowym.. reka jakas plytka.. czy moge domagac sie odszkodowania od zus jezeli jestem na urlopie wychowawczym bezplatnym.. i dorabiam sobie na umowe zlecenie(umowa trwa juz ponad pol roku).. jestem dodatko0wo ubezpieczona w geerlingu... uzyskalam informacje ze z zus nic mi sie nie nalezy... dokad powinnam sie udac zeby cokoliwek dostac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyli Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Podstawowe pytanie. Kto był sprawca wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martoszka8451 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bylam pasazerem... ... kierowca byl moj przyszly maz... tzw konkubent... jak to teraz sie fachowo nazywa... w zasadzie nic o sprawcy wypadku nie ma... wypadek stal sie ok 300m od domu... wyjechali nam jacys gowniarze i uciekli... nie bylo zadnych swiadkow... wiec policja umozyla sprawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi