gumis Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Witam, Złamałem noge w pracy mając ubepieczenie pracownicze, przedstawilem cała dokumentacje lekarską do komisji ZUS, za pierwszym razem dostalem 0% uszczerbku na zdrowiu. Po odwołaniu do komisji ZUS również dostałem 0%. Najgorsze jest to że ta noga jeszcze mnie czasem boli gdy są jakies zmiany pogodowe. Co jeszcze mogę zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 oj, gumiś, ja Ci powiem że procent uszczerbku w ZUS to luksus, nie liczyłbym na zbytr wiele, a wiesz czemu?to jest stały uszczerbek na zdrowiu! a noga, zrośnie się i śladu nie będzie (teoretycznie;-), a to że pobolewa, no wiesz, każdego czasem boli ręka przy zmianie pogody, no ale może próboj dalej, choć szczerze wątpie w zmianę stanowiska zusu, musiałabyś troszku nakłamać do tego nie namawiam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumis Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 ehhh czyli nic nie można zrobic? do nikogo nie oplaca sie wybrac?jakos odwołac? wypadało by dostać jakies peniążki bo jak narazie to dostałem uścisk dłoni... Mam mozliwośc odwołać sie do sądu pracy, czy jest sens podejmować jakieś kroki w tej sprawie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hieronim Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Mam identyczną sytuację jak gumiś tez nie mogę dostać odszkodowania z ZUS we właściwej wysokości co robić ? pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts