Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Pomocy .... Mam Pytanie

Damian1987
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Moja sprawa wygląda tak ...

Po zakonczeniu dyskoteki ... Stojac na parkingu ... wycofujac pojazd osobowy Pani , przy wycofywaniu z parkingu nie zwrucila na mnie uwagi na Mnie i wyjezdzajac z miejsca parkingowego cofajac do tyłu potracila mnie ... Uraz prawej nogi .... Myslalem ze to jest tylko skrecenie .. wiec nie wzywalismy zadej policji (bo nie było takiej potrzeby )

W szpitalu sie okazło ze mam miec zabieg operacyjny. Moje doznae urazy : Złamanie kostki bocznej podudzia z podwichnieciem w stawie skowoym górnym , uszkodzenia wiezadla trojgranistego stepu II stopnia wg Palmera , Wykrecenie stawu kolanowego prawego , Krwiak pourazowy stawu kolanowego .

Zabiegi:

zespolenie zlamania kostki bocznej plytka neutralizujaca i srubami . dodoatkowa stabilizacja wiezozrostu piszczelowo-strzalkowego 1 sruba AO , Punkcjia stwau kolanowego .....

Wiec policji nie bylo ale mam tak : Oswiadczenie sprawy wypadku ze ona byla winna ... i 3 swiadkow ktorzy poswiadczaja ze ta pani mnie potracila ....

wiec wiem od lekarza ... ze mnie czeka okolo roku L4

I tak bylem pod wplywem alkocholu , Czy dostane z OC sprawy wypadku .. jesli tak to o ile moge sie starac..?

Po drugie mam swoje ubiezpiecznie .. PZU p plus (podobnie wykluczaja tam alkochol ) ale w koncu alkochol nie byl sprawca wypadku bo ja stalem w miejscu i do mnie auto wyjechalo ... Pomozcie co mam RObic !!!!

od kilku do kilkunastu % - a za % 0d 500-2000zł.

Zgłoś szkodę do jej TU, fakt nie wzywania policji nie powinien mieć tu wpływu. Potrzebne dla TU będzie tylko potwierdzenie od sprawczyni, że uczyniła tobie szkodę.

• 4 tygodnie później...
nei masz obowiązku wzywania polcji - ważne aby spisac prawidłowo oświadczenie sprawcy i aby potwierdził on okoliczności zdarzenia. co do kwoty ;) heheheheh bez dokumentacji nie można nic mówić... lepiej skonultować sie z kimś kto się zna, bo na takie roszczenie wchodzi wiele czynników