luki86 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam. Mój problem polega na tym iż miałem kolizje we Francji z mojej winy. Moje pytanie brzmi: jakich formalności powinienem dopilnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 - Notatka z policji- Dane/adres jednostki policji- Dane właściciela pojazdu (imię, nazwisko, adres)- Dane kierowcy (imię, nazwisko, adres)- Dane pojazdu (marka, model, nr rej)- Dane polisy OC (nazwa ubezpieczyciela, pełny numer polisy) Najlepiej zrobić zdjęcia dokumentów sprawcy z opcją Macro.http://www.rzeczoznawca-blog.olsztyn.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki86 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czyli mimo iż jestem sprawcą potrzebuje dane kierowcy w którego uderzyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Przepraszam, napisałem jakbyś był poszkodowanym. Jak jesteś sprawcą to potrzebne są:- Marka i nr rej poszkodowanego- Jeżeli uda się to dane właściciela i kierującego (poszkodowanego)- Jeżeli policja była to adres jednostki policji która prowadzi sprawę Czyli dane potrzebne do wypełnienia druku zgłoszenia szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki86 Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi