lusia67 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie z oc (opłacam je na samochód), jeśli miałam wypadek na rowerze? Wpadłam w poślizg na szosie podczas szybkiej jazdy i doznałam urazu barku. Nie było w tym winy innego kierowcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochenek Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 a niby jak chcesz sie domagac odszkodowania z polisy OC wlasnego pojazdu?????W opisanj sytuacji, gdy sama bylas sprawca zostaje Ci jedynie jakies dobrowolne ubezpieczenie NNW jesli je posiadasz. Czy to w szkole, na studiach, czy w pracy - gdzie tam je posiadasz:)Innej opcji nie masz Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.kiler Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Śmiech na sali co za kretyn tak myśli .Co nie chodzi do szkoły Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 p.kiler - nie obrażaj ludzi, i jeśli już kogoś napiętnujesz to napisz o której wypowiedzi piszesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pessos855 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Jedynie pozostaje tobie jakieś ubezpieczenie NNW czy OC w życiu prywatnym jeśli takowe posiadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronco Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 a jak rozliczyć taką szkodę na sobie z oc swojego ? chyba tylko nnw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now