ewcik1977 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Prawie 11 miesięcy temu na mój prawidłowo zaparkowany samochód pod domem najechał nieznajomy sprawca,który zbiegł z miejsca wypadku.Samochód którym jechał sprawca jest(był)ubezpieczony w warcie.Sprawca pozostawił samochód,którym jechał na miejscu wypadku.Samochód sprawcy okazał się skradzionym.Mój samochód przeznaczony został do kasacji.Do dzisiejszego dnia nie uzyskałam odszkodowania.Nie wiem co robić??Policja równiez nie poinformowała mnie o przebiegu postępowania.Dziękuję z góry za radę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Co Ci w Warcie powiedzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewcik1977 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Z Warty otrzymałam pismo w marcu ,że zwrócą się do policji z prośba o ponowną notatkę i po jej otrzymaniu wrócą do sprawy.To było w marcu tego roku.Od tej pory nic się nie ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nic się nie ruszyło to znaczy nie otrzymałaś informacji od TU czy policja nie przekazała notatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikopali Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 zadzwoń do tu jeżeli nie mają tej notatki to sam ja dostarcz...po tak długim okresie musisz sam interweniować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi