Sebek1794 Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Witam. Nie dawno przewróciłem się na wycieczce szkolnej i wybiłem bark ze stawu oraz złamałem główkę kości ramiennej. Przebyłem już rehabilitację, w gipsie byłem 3 tyg. Jestem ubezpieczony w szkole na 10 tys. zł. Czy mógł by mi ktoś przybliżyć jakiej kwoty odszkodowania się spodziewać? Z góry dziękuję za wszystkie informacje.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 ciężko przybliżyć te odszkodowania są marne;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek1794 Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 ale jak myslisz z 5% bedzie czy nawet tego nie dostane ? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebek1794 Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 Kurde ludzie własnie przyszło powiadomienie o przyznaniu odszkodowania w kwocie 200 zł (2%).Jestem w szoku moim zdaniem tyle powinienem dostać za samo złamanie przecież to są śmieszne pieniądze . Jak myślicie czy warto jest się odwoływać? Mogę jeszcze coś zdziałać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 odwołaj się-faktycznie za złamanie to mało powinieneś te 5 % dostać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now