isia Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam!Rok temu uczestniczyłam w wypadku samochodowym. Byłam pasażerką. Sprawcą wypadku był kierowca drugiego samochodu. Ustalenie sprawcy zakończyło się w sądzie. Sprawca wypadku dopiero po drugiej sprawie sądowej zaakceptował fakt, że jest winny.Ale do rzeczy. Do wypadku wezwane zostały (chyba przez nr 112) wszystkie służby: karetka, straż, policja. Pogotowie chciało zabrać mnie do szpitala, ale odmówiłam. Byłam w szoku i spanikowałam, że nie będę miała jak do domu wrócić W każdym razie nie zgłosiłam się również następnego dnia do lekarza pomimo bólu w karku. Do dziś mam straszne problemy z karkiem, np. kiedy posiedzę chwilę ze schyloną głową mam problem z wyprostowaniem jej.Zastanawiam się czy mam jeszcze jakieś szanse na odszkodowanie z OC sprawcy wypadku, jeśli teraz dopiero zgłosiłabym się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus33 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 aby żądac ubespieczenia musisz udowodnić że bół i problemy z karkiem są następstwem wypadku - możesz próbować ale nie znaczy że Ci sie uda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi