Kasiula89 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Na lekcji wychowania fizycznego, podczas skoku w dal uszkodzilam sobie kolano. Nie spuchlo to ale strasznie bolalo, nie moglam go zginac. Po szkole zaraz rodzice zawiezli mnie na pogotowie. Tam lekarz zalozyl mi szyne gipsowa i stwierdzil stluczenie. Czy w zwiazku z tym calym wypadkiem moge sie ubiegac o odszkodowanie w PZU? Jesli tak to o jakim procencie... Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakaka Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 pojdziesz na komisje lekarską to ci wyliczą procent i bedziesz wiedzial ile dostaniesz, o ile jesteś ubezpieczony w szkole??nie będzie to dużo , bo takie szkody nie pozostawiają po sobie trwałego uszczerbku czy kalectwa, i z tego należy się cieszyćpowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakusia14 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 w pracy przewrocilam sie kolanem na cement bardzo mi noga napuchla i nie moglam zgiac nogi czy moge ubiegac sie o odszkodowanie z PZU NA NASTEPNY DZIEN POJACHALAM NA POGOTOWIE I STWIERDZILI ZE KOSCI SA CALE ALE BARDZO MOCNO JE SOBIE OBIJAM DOSTALAM L4 NA 9 DNI ALE CALY CZAS TA NOGA MNIE BOLI PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakusia14 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 DLACZEGO NIE ODPISUJECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi