Kasiula89 Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Na lekcji wychowania fizycznego, podczas skoku w dal uszkodzilam sobie kolano. Nie spuchlo to ale strasznie bolalo, nie moglam go zginac. Po szkole zaraz rodzice zawiezli mnie na pogotowie. Tam lekarz zalozyl mi szyne gipsowa i stwierdzil stluczenie. Czy w zwiazku z tym calym wypadkiem moge sie ubiegac o odszkodowanie w PZU? Jesli tak to o jakim procencie... Z gory dziekuje za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaka Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 pojdziesz na komisje lekarską to ci wyliczą procent i bedziesz wiedzial ile dostaniesz, o ile jesteś ubezpieczony w szkole??nie będzie to dużo , bo takie szkody nie pozostawiają po sobie trwałego uszczerbku czy kalectwa, i z tego należy się cieszyćpowodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakusia14 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 w pracy przewrocilam sie kolanem na cement bardzo mi noga napuchla i nie moglam zgiac nogi czy moge ubiegac sie o odszkodowanie z PZU NA NASTEPNY DZIEN POJACHALAM NA POGOTOWIE I STWIERDZILI ZE KOSCI SA CALE ALE BARDZO MOCNO JE SOBIE OBIJAM DOSTALAM L4 NA 9 DNI ALE CALY CZAS TA NOGA MNIE BOLI PROSZE O POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakusia14 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 DLACZEGO NIE ODPISUJECIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now