Yoochith Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam Sprawa wygląda tak około półtora roku temu podczas meczu piłki nożnej doznałem urazu uda prawej nogi. A dokładnie rozdzielił się mięsień który po napięciu zamiast gładkiego mięśnia są dwa garby przez jakiś czas nic nie robiłem z tym bo nie było konieczne nie bolało więc zostało jak zostało 4 miesiące temu odczułem bóle i wybrałem się do lekarza wysłał mnie tylko na masaże( skorzystałem z kolegi rehabilitacji).Obecnie byłem u chirurga stwierdził mi że operacja + 6-8 tygodni rehabilitacji i pytanie czy będę mógł wnioskować o jakieś odszkodowanie z tego tytułu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria1 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jeśli miał Pan jakieś ubezpieczenie dobrowolne NNW to można złożyć wniosek o wypłatę świadczenia, bo z innych tytułów (ZUS, KRUS) raczej nie widzę podstaw, chyba że jest Pan piłkarzem zawodowym i wypadek był wypadkiem przy pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi