Yoochith Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Witam Sprawa wygląda tak około półtora roku temu podczas meczu piłki nożnej doznałem urazu uda prawej nogi. A dokładnie rozdzielił się mięsień który po napięciu zamiast gładkiego mięśnia są dwa garby przez jakiś czas nic nie robiłem z tym bo nie było konieczne nie bolało więc zostało jak zostało 4 miesiące temu odczułem bóle i wybrałem się do lekarza wysłał mnie tylko na masaże( skorzystałem z kolegi rehabilitacji).Obecnie byłem u chirurga stwierdził mi że operacja + 6-8 tygodni rehabilitacji i pytanie czy będę mógł wnioskować o jakieś odszkodowanie z tego tytułu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kancelaria1 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Jeśli miał Pan jakieś ubezpieczenie dobrowolne NNW to można złożyć wniosek o wypłatę świadczenia, bo z innych tytułów (ZUS, KRUS) raczej nie widzę podstaw, chyba że jest Pan piłkarzem zawodowym i wypadek był wypadkiem przy pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now