fransua058 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 W kwietniu złamałam kość udową z przemieszczeniem .Miałam gwoździowanie .Po 12-tu tygodniach z pełnym obciążeniem uczestniczyłam w zajęciach rehabilitacyjnych.Obecnie chodzę o jednej kuli i praktycznie bez środków przeciwbólowych nie funkcjonuję.Byłam na komisji z PZU celem otrzymania odszkodowania .Lekarz powiedział mi że dostanę tylko część odszkodowania ,resztę dopiero za rok po wypadku ,jak całkowicie odzyskam sprawność.W poradni ortopedycznej kazali zgłosić mi się za pół roku .Co mam teraz robić?Mam czekać jak czas sam mnie wyleczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 na pewno masz kontynuować rehabilitację to jest dalsze leczenie-reszte odszkodowania dostaniesz w momencie zakończenia leczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fransua058 Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 Dzięki ,nie chcę korzystać z pomocy celem uzyskania "wysokiego" odszkodowania .Przyznano mi satysfakcjonujący procent .Dalszych roszczeń dochodzić mam po całkowitym wyleczeniu.-Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now