gfany Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! Po raz pierwszy i napewno po raz ostatni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ubezpieczyłem się w link4,moją szkodę z AC zgłosiłem już 14-08-2009 a do dnia dziejszego tj.. 08-09-2009 nie mam wyceny mojego odszkodowania i tak naprawde nie mam z kim rozmawiać bo te ich telefony odbieraja chyba ludzie "z najmu" dzwonilem juz chyba ze 20 razy i "0" za kazdym razem odbiera inny p... itd. ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckl Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ubezpieczyciel ma 30 dni na wyplatę odszkodowania/likwidację szkody, więc póki co zostało mu troche czasu, jeżeli wywiązałeś się ze wszystkiego, dostarczyłeś dokumenty, to powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 gfany wrote:NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!Po raz pierwszy i napewno po raz ostatni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ubezpieczyłem się w link4,moją szkodę z AC zgłosiłem już 14-08-2009 a do dnia dziejszego tj.. 08-09-2009 nie mam wyceny mojego odszkodowania i tak naprawde nie mam z kim rozmawiać bo te ich telefony odbieraja chyba ludzie "z najmu" dzwonilem juz chyba ze 20 razy i "0" za kazdym razem odbiera inny p... itd.ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11odradzamSkoro jeszcze nie upłynęło ustawowych 30 dni przewidzianych na likwidację szkody to nie jest źle. W razie czego będzie można wnosić o odsetki ustawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi