roksana79 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam mam pytanie. tato został potrącony. Był w bardzo ciężkim stanie. Dzisiaj upływa trzeci tydzień od wypadku. Stłuczenie mózgu, obrzęk mózgu, połamana podstawa czaszki, połamana czaszka i twarzoczaszka, prawdopodobnie nie widzi, niedowład lewej ręki. Ubezpieczony w PZU i jescze posiada dodatkową prywatną polisę. Chcą go już wypisać, bo lekarze już nic nie mogą więcej zrobić. Tato potrzebuje rehabilitacji w klinice. Jak dochodzić swoich roszczeń? Kto opłaci klinike neurochirurgii i rehabilitacji. proszę o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka1661348212 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 roksana79-skontakyuj się ,podany jet mój mail.Znam podobna sytuację.Przykro mi z powodu twojego taty.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goana Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Agniesia09 wrote:roksana79-skontakyuj się ,podany jet mój mail.Znam podobna sytuację.Przykro mi z powodu twojego taty.Pozdrawiam.Ciekawi mnie, dlaczego tym razem Ty bedziesz radzila komus na przykładzie innych skorow innym poscie krytykujesz rady Nikopali.Byc moze Ty tez zajmujesz odzyzkiwaniem odszkodowan, to powiedz to od razu.Sprawa bedzie jasna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi