roksana79 Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Witam mam pytanie. tato został potrącony. Był w bardzo ciężkim stanie. Dzisiaj upływa trzeci tydzień od wypadku. Stłuczenie mózgu, obrzęk mózgu, połamana podstawa czaszki, połamana czaszka i twarzoczaszka, prawdopodobnie nie widzi, niedowład lewej ręki. Ubezpieczony w PZU i jescze posiada dodatkową prywatną polisę. Chcą go już wypisać, bo lekarze już nic nie mogą więcej zrobić. Tato potrzebuje rehabilitacji w klinice. Jak dochodzić swoich roszczeń? Kto opłaci klinike neurochirurgii i rehabilitacji. proszę o odpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnieszka1661348212 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 roksana79-skontakyuj się ,podany jet mój mail.Znam podobna sytuację.Przykro mi z powodu twojego taty.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goana Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Agniesia09 wrote:roksana79-skontakyuj się ,podany jet mój mail.Znam podobna sytuację.Przykro mi z powodu twojego taty.Pozdrawiam.Ciekawi mnie, dlaczego tym razem Ty bedziesz radzila komus na przykładzie innych skorow innym poscie krytykujesz rady Nikopali.Byc moze Ty tez zajmujesz odzyzkiwaniem odszkodowan, to powiedz to od razu.Sprawa bedzie jasna !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts