volkar Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Witam,Moja historia wyglada tak, że w szkole gimnazjalnej skrecilem noge na w-f, 2 miesiace pozniej mialem pierwsza artroskopie, i potencjalnie leczenie bylo zakonczone i otrzymalem odszkodowanie.Lecz noga uwierała mnie juz dłuższy czas i zgłosilem sie do innego specjalisty, który po przeprowadzeniu badań i usg, stwierdzil ze wymagany jest kolejny zabieg. Czy po tym 2 zabiegu mam jakas mozliwosc o ubieganie sie o kolejne odszkodowanie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magda1661348216 Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 czy odszkodowanie o jakie sie ubiegales zostalo ci wypalcone z nnw szkolnego czy innego?? zgodnie z Ustawą o ubezpieczeniach obowiązkowych jest okres 3 lat o ubieganie sie o odszkodowanie, poniewaz skutki moga pojawic sie po roku jak i dokuczac nam w pozniejszym terminie.. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts