Konradoo00 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Witam,miałem sparing w klubie i przeciwnik uderzył mnie mocno z kolana w klatkę piersiową łamiąc mi mostek. Czy przysługuje mi ubezpieczenie? Mam wątpliwości, ponieważ to jest sport kontaktowy i obrażenia tutaj mogą wystąpić (choć w sumie nie powinny być duże). Prosiłbym o fachową radę bo nie wiem co mam zrobić. Jakby co jestem ubezpieczony w szkole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus33 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 jest to sport ekstremalny - trenowałem judo, ju jitsu teraz combat 56 - z tego co się orientowałem potrzebujesz dodatkowego ubespieczenia odnośnie takich sportów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1661348212 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Przeczyta OWU ubezpieczenia szkolnego, ale raczej byłby skłonny, że przy tym sporcie musisz wykupić dodatkową polisę bo ta nie pokryje roszczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 piotrus33 podobno masz swoją firme w odzyskiwaniu odszkodowań i nie wiesz czy chłopakowi należy sie odszkodowanie z ubezpieczenia szkolnego????co to za firma hi hi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus33 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 czytaj ze zrozumieniem - klasa pierwsza, szkoła podstawowa. do tego zacytuje swojego profesora ze studiów - wiesz taka szkoła po podstawówce i liceum - wiedza daje Ci informację nie w głowie ale gdzie szukać jak juz pisałem nie polemizuje już z Tobą bo nigdzie to nie prowadzi a udowadnia mi tylko że tak naprawdę nic nie masz do powiedzenia. jednego mogę pogratulować - zostawiam te forum Tobie abyś mogła dalej błyszczeć wiedzą ja wracam za biurko do mojego "sępowania" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikopali Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 a ja zacytuje swojego profesora-każdy głupi broni się atakiem jak brakuje mu argumentów to się wycofuje ))))tak bardzo cie razi to,że jeżeli coś wiem to staram sie pomóc????ja nie biorę pieniędzy a niestety po wypadku swoim i dwukrotnym córki mam duże doświadczenie nawet z taką firmą jak twoja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts