Jump to content
Forum Odszkodowania

Złamanie mostka z tylnym przmieszczeniem podczas treningu muay-thai.

Konradoo00
 Share

Recommended Posts

Witam,

miałem sparing w klubie i przeciwnik uderzył mnie mocno z kolana w klatkę piersiową łamiąc mi mostek. Czy przysługuje mi ubezpieczenie? Mam wątpliwości, ponieważ to jest sport kontaktowy i obrażenia tutaj mogą wystąpić (choć w sumie nie powinny być duże). Prosiłbym o fachową radę bo nie wiem co mam zrobić. Jakby co jestem ubezpieczony w szkole.

czytaj ze zrozumieniem - klasa pierwsza, szkoła podstawowa.

do tego zacytuje swojego profesora ze studiów ;) - wiesz taka szkoła po podstawówce i liceum ;) - wiedza daje Ci informację nie w głowie ale gdzie szukać ;)

jak juz pisałem nie polemizuje już z Tobą bo nigdzie to nie prowadzi a udowadnia mi tylko że tak naprawdę nic nie masz do powiedzenia.

jednego mogę pogratulować - zostawiam te forum Tobie abyś mogła dalej błyszczeć wiedzą ja wracam za biurko do mojego "sępowania" ;)

a ja zacytuje swojego profesora-każdy głupi broni się atakiem jak brakuje mu argumentów to się wycofuje :)))))tak bardzo cie razi to,że jeżeli coś wiem to staram sie pomóc????ja nie biorę pieniędzy a niestety po wypadku swoim i dwukrotnym córki mam duże doświadczenie nawet z taką firmą jak twoja...