ronin9001 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Witam. jadąc rowerem do pracy, kierowca auta osobowego nie udzielił mi pierwszeństwa przejazdu w skutek czego doznałem ran przedramienia. Kolizja miała miejsce 28.07.2009 roku, po tym zdarzeniu mam oszpeconą rękę (blizny) i zniszczony rower. Zajmuję się wyczynowo sportem. Doznane obrażenia uniemożliwiły mi uczestnictwo w treningach. Jaka kwota odszkodowania mi przysługuje?Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda1661348216 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ciężko powiedzieć jaka kwota odszkodowania ci przysluguje.. jesli sprawca zdarzenia jest znany zglos sie do jego ubezpieczyciela - szkoda osobowa, rzeczowa i czekaj na komisje lekarska.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi